Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ραμόνα Βλαντή δυσκολεύεται να βρει καλοντυμένες Ελληνίδες και δηλώνει πως έχει «ρεπό»

Η γνωστή περσόνα σχολιάζει το GNTM, τις τηλεοπτικές προτάσεις και τις προτιμήσεις της για τους κριτές του ριάλιτι μόδας.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή Το Πρωινό, η Ραμόνα Βλαντή μίλησε με τον γνωστό της αιχμηρό τρόπο για το GNTM, αξιολογώντας τους κριτές του παιχνιδιού και αναλύοντας τα δεδομένα της τηλεοπτικής της παρουσίας.

Η Ραμόνα Βλαντή αναφέρθηκε στους κριτές του διαγωνισμού, δηλώνοντας πως ξεχωρίζει την Genevieve και τον Λάκη Γαβαλά, ενώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε ότι υπηρετεί το ρόλο της ως celebrity μοντέλο, θυμίζοντας αισθητική τύπου Halle Berry ή Kendall Jenner. Παράλληλα, εξέφρασε την έντονη διαφωνία της για τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, υποστηρίζοντας πως λείπει ένας επαγγελματίας φωτογράφος, καθώς, όπως τόνισε, η πορεία ενός μοντέλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ματιά ενός ειδικού στον φακό. Για τη Μπέττυ Μαγγίρα, η Ραμόνα Βλαντή σημείωσε πως πρόκειται για μια εξαιρετική show woman, υπογραμμίζοντας όμως ότι δεν ταιριάζει στον συγκεκριμένο χώρο.

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο τηλεοπτικής επιστροφής της, η ίδια τόνισε πως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο project που να της ταιριάζει πέρα από το GNTM. Η πιο πολυσυζητημένη στιγμή των δηλώσεών της, ωστόσο, ήταν όταν κλήθηκε να ονομάσει δύο με τρεις καλοντυμένες Ελληνίδες. Η Ραμόνα Βλαντή απέφυγε επιδέξια την ερώτηση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αχ, έχω ρεπό σήμερα, δεν μπορώ να θυμηθώ. Άμα δεν μου έρθει με τη μία στο κεφάλι μου δεν μπορώ να πω καμία».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com