Γιάννης Πιτταράς σε Δημήτρη Οικονόμου: «Λες ανοησίες δεξιά και αριστερά, μη μιλάς»
Έντονος διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών του ΣΚΑΪ με αφορμή τις αιχμηρές δηλώσεις του Δημήτρη Οικονόμου για τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.
Σε κλίμα έντασης αλλά και δόσεων ειρωνείας ξεκίνησε η εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ την Τρίτη 29/9, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πιτταρά και τον Δημήτρη Οικονόμου. Η αφορμή για τη δημόσια αντιπαράθεση στάθηκαν οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που είχε κάνει ο Δημήτρης Οικονόμου την περασμένη εβδομάδα στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Οικονόμου, κληθείς να σχολιάσει τους πρώην συνεργάτες του, Άκη Παυλόπουλο και Βασίλη Χιώτη, οι οποίοι ανέλαβαν το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ανταγωνισμό, είχε δηλώσει χωρίς περιστροφές: «Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά, μην είμαστε υποκριτές. Γιατί η καλή τύχη του άλλου είναι κακή τύχη για σένα».
Με το ξεκίνημα της εκπομπής, ο Γιάννης Πιτταράς επέλεξε να «καρφώσει» τον συνεργάτη του, ρωτώντας τον αν προτίθεται να πάρει μαζί του τον τίτλο της εκπομπής όταν αποχωρήσει. Ο Δημήτρης Οικονόμου απάντησε σε χιουμοριστικό ύφος, ζητώντας από τον συμπαρουσιαστή του να μην τον προκαλεί. Ωστόσο, ο Γιάννης Πιτταράς δεν άφησε το θέμα να πέσει κάτω, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έρχομαι και διαβάζω διάφορα. Μη μιλάς. Κάθεσαι και λες δεξιά και αριστερά ανοησίες τώρα».
Ο Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να κλείσει το θέμα, ισχυριζόμενος ότι ο συνεργάτης του έχει πέσει «θύμα» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Το φεστιβάλ δηλώσεων τελείωσε όμως. Τέλος. Βάζουμε φρένο τώρα», κατέληξε ο παρουσιαστής, προσπαθώντας να βάλει μια τελεία στο ζήτημα που προκάλεσε θόρυβο.