Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποκαλύπτει τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων της μετά την αποστολή στα Ιμαλάια
Η γνωστή αθλήτρια νοσηλεύεται από τον Μάιο, μετά από σοβαρά κρυοπαγήματα που υπέστη στο όρος Μακαλού.
Η Ασημίνα Ιγγλέζου, γνωστή αθλήτρια υπερμαραθωνίων και πρώην παίκτρια του Survivor, μίλησε δημόσια για τη σκληρή περιπέτεια που βιώνει τους τελευταίους μήνες. Μετά από μια ορειβατική αποστολή στο όρος Μακαλού στα Ιμαλάια, η αθλήτρια υπέστη σοβαρά κρυοπαγήματα, τα οποία κατέστησαν αναγκαίο τον ακρωτηριασμό των τεσσάρων δαχτύλων του δεξιού της χεριού.
Μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή «Ρεπορτάζ Τώρα» του Νάσου Γουμενίδη, η ίδια περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ζει από τον Μάιο, διάστημα κατά το οποίο παραμένει κλινήρης σε νοσοκομείο, υποβαλλόμενη σε συνεχείς χειρουργικές επεμβάσεις. «Προσπαθώ να πάρω τη ζωή στα χέρια μου, αν και πλέον το αριστερό μου χέρι θα είναι το καλό μου, αφού το δεξί έχει υποστεί μεγάλη ζημιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κ. Ιγγλέζου υπογράμμισε ότι, παρά τις εξειδικευμένες θεραπείες που επιχειρήθηκαν για να διασωθεί ο ιστός, η βλάβη κρίθηκε μη αναστρέψιμη. Παρά τη δυσκολία της κατάστασης, η αθλήτρια έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας, τονίζοντας πως κάθε άνθρωπος διαθέτει μεγαλύτερη δύναμη από όσο πιστεύει για να διαχειριστεί τα απρόοπτα της ζωής, καλώντας τον κόσμο να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο.
