Σία Κοσιώνη: «Δεν μου λείπει η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων, νιώθω απαλλαγμένη»
Η δημοσιογράφος μιλά για τη νέα της πορεία στον ANT1, την αίσθηση ελευθερίας που βιώνει και τα σχέδια για μία επερχόμενη εκπομπή.
Για τα νέα της επαγγελματικά βήματα στον ANT1 μίλησε η Σία Κοσιώνη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα για την εκπομπή Happy Day στον Alpha, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2026.
Η έμπειρη δημοσιογράφος εξέφρασε την ικανοποίησή της για το νέο της ξεκίνημα, τονίζοντας ότι έτυχε θερμής υποδοχής από την πρώτη ημέρα στον σταθμό. «Άνοιξε μια τεράστια, ζεστή αγκαλιά στον ANT1 και αυτή τη ζεστασιά την νιώθω καθημερινά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την αποχώρησή της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η Σία Κοσιώνη παραδέχθηκε πως δεν της λείπει η προηγούμενη θέση της, καθώς πλέον νιώθει απαλλαγμένη από το βάρος της ευθύνης που φέρει ο ρόλος της ανκοργούμαν. Όπως εξήγησε, η νέα της θέση της επιτρέπει να «παίρνει ανάσες» και να εκφράζεται με έναν πιο ελεύθερο και δημιουργικό τρόπο.
Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής επιστροφής στην παρουσίαση ειδήσεων, η ίδια παρέμεινε επιφυλακτική, εστιάζοντας στο «τώρα». Παράλληλα, επιβεβαίωσε τις φήμες για ένα νέο project, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την παρουσίαση μιας καινούργιας εκπομπής στον ANT1, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα.
