Ελένη Χατζίδου: «Δεν ένιωσα ζήλια για την πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR»
Η δημοφιλής παρουσιάστρια μιλά για το νέο πλατό της εκπομπής που τους διαδέχθηκε και αποκαλύπτει πώς νιώθει μετά την αποχώρησή τους από την πρωινή ζώνη.
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερωτήσεων των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια πρόσφατης βραδινής τους εξόδου, με το Happy Day του Alpha να καταγράφει τις δηλώσεις τους. Το ζευγάρι, που αποτέλεσε πρόσωπο της πρωινής ζώνης του STAR, κλήθηκε να τοποθετηθεί για την πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία ανέλαβε τη συγκεκριμένη χρονική ζώνη στο κανάλι.
Η Ελένη Χατζίδου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την αισθητική του νέου πλατό. «Είδα την Ζήνα, όπως όλες τις εκπομπές στην αρχή. Τρελάθηκα με το πλατό, είναι ίσως το πιο ωραίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το κανάλι επένδυσε σε αυτό και πολύ καλά έκανε», τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τα συναισθήματά της για την αποχώρησή τους, η ίδια ξεκαθάρισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ένιωσα να μου λείπει η προετοιμασία της εκπομπής, ούτε ένιωσα να ζηλεύω ή να σφίγγεται η καρδιά μου. Διατηρώ πολύ ωραίες αναμνήσεις, αλλά ίσως το ότι έχω αφοσιωθεί πλέον στο τραγούδι με έχει βοηθήσει να το διαχειριστώ αλλιώς».
Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου συμφώνησε με τη σύζυγό του, δηλώνοντας πως παρακολούθησε το ξεκίνημα των περισσότερων εκπομπών και εξέφρασε και εκείνος τον θαυμασμό του για την εντυπωσιακή ανανέωση του στούντιο στο STAR.
