Ενημέρωση με ένα κλικ

Αναστασία Γιάμαλη και Γιώργος Πατούλης σε έντονη αντιπαράθεση στον αέρα του MEGA

Η δημοσιογράφος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αφορμή την υπόθεση του ιατρείου στο Κολωνάκι.

Σε μια έντονη τηλεοπτική αντιπαράθεση ήρθαν η Αναστασία Γιάμαλη και ο Γιώργος Πατούλης, το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Εξελίξεις τώρα» στο MEGA. Αφορμή για τη σύγκρουση στάθηκε ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη και οι συνθήκες λειτουργίας του ιατρείου στο Κολωνάκι, όπου ο γνωστός ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή.

Η συζήτηση κλιμακώθηκε γρήγορα, με τους δύο συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν αιχμηρές εκφράσεις. «Είστε προκλητικός και απαράδεκτος», επισήμανε η παρουσιάστρια, ενώ ο Γιώργος Πατούλης, με τη σειρά του, υποστήριξε πως η δημοσιογράφος «δεν ακούει ή δεν θέλει να καταλάβει», συνδέοντας τη στάση της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αναστασία Γιάμαλη απάντησε σε αυστηρό τόνο: «Αν η υπερασπιστική σας γραμμή είναι ότι εγώ είμαι Συριζαία, δεν σας τιμά πρώτον. Εγώ ψηφίζω ό,τι γουστάρω, εσείς ελέγχετε». Η ένταση συνεχίστηκε για περίπου δέκα λεπτά, με τον Γιώργο Πατούλη να αναρωτιέται ειρωνικά αν βρίσκεται στην εκπομπή για να δεχθεί κριτική από «δικαστή» ή για να απαντήσει στα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com