Αντώνης Μυριαγκός: «Η πραγματική φιλία αντέχει ακόμα και στον πιο θυελλώδη έρωτα»
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τη νέα του συμμετοχή στο MEGA, την αποχώρηση από τον «Καποδίστρια» και τις ανθρώπινες σχέσεις που δοκιμάζονται.
Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο ένθετο «Weekend Πρόσωπα» της εφημερίδας «Τα Νέα», ο Αντώνης Μυριαγκός προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA. Ο ταλαντούχος πρωταγωνιστής περιέγραψε τη μετάβαση από τον ρόλο του «Καποδίστρια» –ο οποίος απαιτούσε ιστορική ακρίβεια– σε ένα νέο τηλεοπτικό περιβάλλον όπου το συναίσθημα κυριαρχεί.
«Είναι απελευθερωτικό το να μπαίνεις σε μια ιστορία που γράφεται τώρα, χωρίς να ξέρεις ακριβώς πού θα γείρει η ζυγαριά», εξομολογείται ο Αντώνης Μυριαγκός, τονίζοντας πως η νέα του δουλειά προσφέρει μια συναρπαστική καταγραφή των ανθρώπινων σχέσεων.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το κλασικό δίλημμα: μπορεί ένας μεγάλος έρωτας να γκρεμίσει μια ισχυρή φιλία; Ο ηθοποιός εμφανίστηκε καθησυχαστικός, υποστηρίζοντας πως μια πραγματική φιλία δεν μπορεί να αποδομηθεί εύκολα. «Αν είναι πραγματική φιλία, δεν μπορεί να αποδομηθεί όσο θυελλώδης και αν είναι ο έρωτας. Θα αφήσει βέβαια το αποτύπωμά του, αλλά η φιλία θα μπορέσει να ανακάμψει», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αν οι ρωγμές οδηγήσουν σε διάλυση, είναι γιατί το υπόβαθρο της σχέσης είχε ήδη προβλήματα.
