Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει με παραδοσιακή στολή στη Γουατεμάλα: «Μιλάμε για σοβαρή γυμναστική»

Η ηθοποιός συνεχίζει το ταξίδι της στην Κεντρική Αμερική μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και τον Κωνσταντίνο Δέδε, εξερευνώντας την ιστορική πόλη Αντίγκουα.

Η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει την εντυπωσιακή περιήγησή της στην Κεντρική Αμερική, έχοντας στο πλευρό της τους στενούς της φίλους, τον Νίκο Μουτσινά και τον Κωνσταντίνο Δέδε. Μετά την ολοκλήρωση του σκέλους του ταξιδιού τους στο Μεξικό, η παρέα πρόσθεσε έναν ακόμη σταθμό στο οδοιπορικό της, τη Γουατεμάλα.

Πρώτη στάση αποτέλεσε η πόλη Αντίγκουα, από όπου η ηθοποιός ανήρτησε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, αποτύπωσε την ομορφιά των πλακόστρωτων σοκακιών και των ιστορικών κτιρίων της περιοχής. Παράλληλα, η Ευγενία Σαμαρά ανέδειξε την ιστορική σημασία της πόλης, αναφερόμενη στους καταστροφικούς σεισμούς του 1773, αλλά και στον επιβλητικό φυσικό πλούτο που την περιβάλλει, με τα ηφαίστεια Agua, Fuego και Acatenango να δεσπόζουν στο τοπίο.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν οι φωτογραφίες όπου η ηθοποιός δοκιμάζει τις τοπικές παραδοσιακές φορεσιές. Ποζάροντας με ένα περίτεχνο σύνολο διακοσμημένο με πολύχρωμα στοιχεία και ένα εντυπωσιακό κάλυμμα κεφαλής με φτερά, η ίδια σχολίασε με χιούμορ: «Αυτά που φοράμε, τα φτερά και τα πέπουλα, είναι παραδοσιακές στολές πανβαριές που τις φοράνε και χορεύουν. Μιλάμε για σοβαρή γυμναστική». Το ταξιδιωτικό άλμπουμ συμπληρώνουν εικόνες από την καθημερινότητα των κατοίκων, τις εκκλησίες και τα ιστορικά ερείπια, προσφέροντας στους ακόλουθούς της μια αυθεντική ματιά στη νέα αυτή εμπειρία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com