Ενημέρωση με ένα κλικ

Συνεχίζεται η απουσία του Νίκου Στραβελάκη από την εκπομπή «10 Παντού» στο OPEN

Φουντώνουν οι φήμες για ρήξη στις σχέσεις των παρουσιαστών, ενώ Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Αντώνης Κρητικός ανταλλάσσουν υπονοούμενα στον αέρα.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Νίκος Στραβελάκης παραμένει εκτός της εκπομπής «10 Παντού» στο OPEN, με την Κατερίνα Παπακωστοπούλου να αναλαμβάνει την παρουσίαση έχοντας στο πλευρό της τον Αντώνη Κρητικό. Η απουσία του έμπειρου δημοσιογράφου, ο οποίος διατηρεί ενεργό συμβόλαιο με τον σταθμό, έχει προκαλέσει έντονη κινητικότητα και συζητήσεις στα παρασκήνια της ενημέρωσης.

Κατά την έναρξη της εκπομπής την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, η ατμόσφαιρα μεταξύ της Κατερίνας Παπακωστοπούλου και του Αντώνη Κρητικού χαρακτηρίστηκε από μια ιδιαίτερη οικειότητα και εκατέρωθεν κοπλιμέντα, με τους δύο να ανταλλάσσουν ατάκες που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους τηλεθεατές.

Πέρα από το τηλεοπτικό σκηνικό, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαρύ κλίμα ανάμεσα στον Νίκο Στραβελάκη και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, έπειτα από διαδοχικές διαφωνίες το προηγούμενο διάστημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατάσταση κορυφώθηκε την περασμένη Δευτέρα, όταν ο χειρισμός ορισμένων θεμάτων κατά τη διάρκεια της εκπομπής οδήγησε σε έντονη φόρτιση. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του OPEN, ωστόσο ο προβληματισμός σχετικά με τη μελλοντική συνεργασία των δύο παρουσιαστών στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού παραμένει έντονος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com