Η Χριστίνα Κολέτσα ξεσπά για τον φόβο: «Ζούμε σαν πεθαμένοι κλεισμένοι στο καβούκι μας»
Με μια σειρά αναρτήσεων στα social media, η γνωστή τραγουδίστρια απευθύνει κάλεσμα για περισσότερη καλοσύνη και γενναιότητα στην καθημερινότητα.
Σε μια έντονη και αυθόρμητη παρέμβαση, η Χριστίνα Κολέτσα επέλεξε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέτοντας στο επίκεντρο τη «μάστιγα του φόβου». Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή της για την τρέχουσα κοινωνική πραγματικότητα, όπου ο φόβος κυριαρχεί στις ανθρώπινες σχέσεις και δράσεις.
«Η ανάγκη μου να φωνάξω ότι η μάστιγα της εποχής είναι ο φόβος είναι τεράστια», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως οι άνθρωποι έχουν φτάσει στο σημείο να φοβούνται ακόμα και την καλοσύνη. Η ίδια διερωτήθηκε αν η ανασφάλεια και ο φόβος μήπως πληγωθούμε ή θεωρηθούμε «χαζοί», είναι αρκετά για να περιορίζουν την ανθρωπιά μας. «Ζούμε σαν πεθαμένοι, κλεισμένοι στο καβούκι μας, μέσα στο κόμπλεξ και στην ανασφάλεια», πρόσθεσε η Χριστίνα Κολέτσα, τονίζοντας πως πρόκειται για μια λανθασμένη πεποίθηση χωρίς καμία ουσιαστική βάση.
Για την τραγουδίστρια, η αληθινή ζωή κρύβεται στην καθημερινή ευγένεια και στην τόλμη για πράξεις αλτρουισμού, όπως το να βοηθήσει κανείς έναν συνάνθρωπο στο δρόμο. «Ο κόσμος είναι πολύ καλύτερος με ανθρώπους που τολμάνε», σημείωσε, καλώντας τον κόσμο να ξεφύγει από αυτή τη «τεράστια πλάνη» για χάρη των παιδιών και του μέλλοντος, τονίζοντας πως είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσουμε να νιώθουμε τύψεις επειδή επιλέγουμε να είμαστε καλοί.