Κατερίνα Μισιχρόνη: «Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν στα κάστινγκ της Paramount»
Η γνωστή ηθοποιός ξεδιπλώνει τις αναμνήσεις της από την περίοδο που έζησε στην Αμερική, τις σημαντικές οντισιόν για μεγάλες παραγωγές και τη συνεργασία με κορυφαίους ανθρώπους του κινηματογράφου.
Η Κατερίνα Μισιχρόνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, μοιράζοντας αναμνήσεις από την επαγγελματική και προσωπική της διαδρομή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ηθοποιός, που πέρασε δύο χρόνια στην Αμερική, περιέγραψε τη διαμονή της ως μια εμπειρία που καθόρισε την πορεία της.
Μεταξύ των ξεχωριστών στιγμών που κρατά από την καθημερινότητά της, αναφέρθηκε στις βόλτες στη Σάντα Μόνικα και την παραλία του Βένις, αλλά και στο αγαπημένο της συνοικιακό σινεμά, όπου πήγαινε ακόμα και με τις πιτζάμες για να παρακολουθήσει ανεξάρτητο αμερικανικό και γιαπωνέζικο κινηματογράφο.
Στο επαγγελματικό κομμάτι, η Κατερίνα Μισιχρόνη στάθηκε στις σημαντικές οντισιόν που έδωσε σε εμβληματικά στούντιο, όπως η Universal και η Paramount. «Είχα άγχος, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτά τα δωμάτια της Paramount για να περάσω από τέτοια σημαντικά κάστινγκ», εξομολογήθηκε, αναφερόμενη σε δοκιμαστικά για παραγωγές όπως το Mission Impossible, το Dracula και το Homeland.
Παρά την αρχική της επιφυλακτικότητα, η ηθοποιός υπογράμμισε τη θερμή αποδοχή που έλαβε από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην προπονήτρια υποκριτικής της, η οποία είχε διδάξει στο παρελθόν τον Τομ Κρουζ και τον Μόργκαν Φρίμαν, δηλώνοντας πως η επιβράβευση και η εμπιστοσύνη που εισέπραξε εκεί της έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει, παρά τις όποιες στιγμές απογοήτευσης. Παρά τις προοπτικές που ανοίγονταν μπροστά της, η ίδια τελικά επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα, κρατώντας όμως πολύτιμες φιλίες και μαθήματα ζωής.