Ενημέρωση με ένα κλικ

Στην Πάτμο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφικά στιγμιότυπα με παλιούς και νέους φίλους από το νησί της Αποκάλυψης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιλέγει την Πάτμο για τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές, λίγο μετά την ολοκλήρωση των απαιτητικών γυρισμάτων για τον νέο κύκλο του GNTM, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Μετά από μια έντονη περίοδο επαγγελματικών υποχρεώσεων, η παρουσιάστρια και μοντέλο αφιερώνει πλέον χρόνο στην προσωπική της ξεκούραση. Τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, η ίδια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους ένα φωτογραφικό άλμπουμ από το νησί, αποτυπώνοντας στιγμές χαλάρωσης και όμορφες εξορμήσεις με την παρέα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία συγκέντρωσε πλήθος σχολίων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πάτμος ’26, παλιοί και νέοι φίλοι», δίνοντας μια γεύση από την ανέμελη καθημερινότητα που απολαμβάνει μακριά από τα φώτα των στούντιο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com