Ενημέρωση με ένα κλικ

Στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στον Βαρύπετρο και έστειλε τις ευχές του για την ημέρα.

Τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, επέλεξε και φέτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο. Ο πρωθυπουργός μετέβη στην Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στον Βαρύπετρο Χανίων, προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία για την εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στη μονή λίγο πριν τις 09:00 το πρωί, μέσα σε πλήθος πιστών που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για να τιμήσουν τη μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας. Με την ολοκλήρωση της θείας λειτουργίας, ο πρωθυπουργός απηύθυνε τις καθιερωμένες ευχές του προς τους πολίτες. Παράλληλα, θέλησε να αφιερώσει τη σημερινή ημέρα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής, τιμώντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την ασφάλεια της χώρας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com