Ενημέρωση με ένα κλικ

Παντρεύεται ο Βασίλης Τσεκούρας: Η συγκινητική ευχή της Τζωρτζίνας Μαλλιαρόζη για τον γάμο του

Λίγο πριν από το μυστήριο στη Φθιώτιδα, οι συνεργάτες του παρουσιαστή στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» του επεφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», καθώς προετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, επίσης δημοσιογράφο, Γωγώ Μπαλή. Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στη Φθιώτιδα.

Στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, οι συνεργάτες του επιφύλαξαν στον παρουσιαστή μια ευχάριστη έκπληξη. Υπό τους ήχους του παραδοσιακού τραγουδιού «Σήμερα γάμος γίνεται», προβλήθηκε στον αέρα κοινή φωτογραφία του ζευγαριού. Η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, απευθυνόμενη στον Βασίλη Τσεκούρα, του ευχήθηκε «η ώρα η καλή», προσθέτοντας με τρυφερότητα: «Να το προσέχεις το κορίτσι μας, είναι διαμάντι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com