Έκπληξη με τούρτα στα παρασκήνια της «Ειρήνης» για τα 48α γενέθλια της Ζέτας Μακρυπούλια
Η αγαπημένη ηθοποιός γιόρτασε την ξεχωριστή ημέρα στο Αίγιο, πλαισιωμένη από τους συναδέλφους της θιάσου.
Μία ιδιαίτερη στιγμή απόλαυσε η Ζέτα Μακρυπούλια κατά τη διάρκεια της περιοδείας της με την παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη. Με αφορμή τα 48α γενέθλιά της, οι συντελεστές του θεατρικού έργου, υπό τη σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου, της επιφύλαξαν μια ευχάριστη έκπληξη.
Στο Αίγιο, λίγο μετά το τέλος της παράστασης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Θανάσης Αλευράς και τα υπόλοιπα μέλη του θιάσου «εισέβαλλαν» στο καμαρίνι της κρατώντας μια τούρτα, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν αργότερα σε τοπικό εστιατόριο, όπου η ομάδα γιόρτασε το κλίμα σύμπνοιας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους.
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια εξέφρασε τη συγκίνησή της, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για έναν θίασο να ταιριάζει τόσο πάνω όσο και πίσω από τη σκηνή. «Στο φιλόξενο Αίγιο με βρήκαν χθες τα φετινά μου γενέθλια, ανάμεσα σε φίλους παλιούς αλλά και νέους», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «τα απρόσμενα είναι πάντα πιο ωραία από τα αναμενόμενα».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση εδώ: https://www.instagram.com/reel/DbgKbHuIEjG/