Ενημέρωση με ένα κλικ

Το τελευταίο χειροκρότημα στη Μαίρη Λίντα με πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα

Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου αποχαιρέτησαν τη σπουδαία ερμηνεύτρια στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε σήμερα μια από τις πιο εμβληματικές φωνές του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαίρη Λίντα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών την Τετάρτη 22 Ιουλίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στον πολιτισμό μας, άφησε την τελευταία της πνοή στο Γηροκομείο Αθηνών, όπου διέμενε από το 2018.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, εντός του χώρου του Γηροκομείου, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς για να αποδώσει τον ύστατο φόρο τιμής. Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Λουκίλα Καρέρ, ο Γιάννης Μπουρνέλης, ο Κώστας Βενετσάνος, ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Μανώλης Καραντίνης, η Νάντια Καραγιάννη και ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Λίγα λεπτά μετά τις 11:00, ολοκληρώθηκε η τελετή. Καθώς η σορός της μεγάλης ερμηνεύτριας έβγαινε από τον ναό, οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε ένα θερμό, παρατεταμένο χειροκρότημα, τιμώντας την τεράστια καλλιτεχνική παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com