Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «παράδεισό» του στο Αιγαίο

Ο γνωστός παρουσιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ANT1, στέλνοντας μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανανέωση της συνεργασίας του με τον σταθμό ANT1, ο Γιώργος Λιάγκας απολαμβάνει ξανά τη θαλπωρή των καλοκαιρινών του διακοπών. Ο παρουσιαστής, επιλέγοντας να μοιραστεί τις στιγμές χαλάρωσής του με το κοινό, ανάρτησε ένα νέο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου.

Με εμφανή διάθεση για καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη μεταβολή των καιρικών συνθηκών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, έπεσε ο καιρός. Επέστρεψα στον παράδεισό μου, που είχαμε να λέμε πάλι. Εδώ είμαστε, κοιτάχτε. Αυτό το χρώμα στο Αιγαίο είναι μοναδικό. Καλημέρα. Καλές διακοπές σε όσους κάνουν. Και υπομονή σε όσους θα κάνουν». Με αυτόν τον τρόπο, έστειλε τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους, συνδυάζοντας την ανακοίνωση της επαγγελματικής του παραμονής με την απόλαυση των ομορφιών της Ελλάδας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com