Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει γιατί ακύρωσε το ταξίδι της στη Βολιβία για την «Ειρήνη»

Η ηθοποιός αλλάζει τα καλοκαιρινά της σχέδια για χάρη της παράστασης του Νίκου Καραθάνου στην Επίδαυρο.

Μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει ριζικά το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ζέτας Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, που προγραμμάτιζε να περάσει τις διακοπές της σε μια ερημική παραλία και να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στη Βολιβία μαζί με τους φίλους της, αναγκάστηκε να αναθεωρήσει τα πλάνα της.

Όλα ανατράπηκαν το βράδυ της Πέμπτης (2/7), όταν ο Νίκος Καραθάνος της πρότεινε να συμμετάσχει στην παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη. Παρά την έντονη επιθυμία της για ξεκούραση, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπόρεσε να αρνηθεί την τιμητική πρόσκληση να συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη, την ομάδα του, αλλά και τον Φοίβο Δεληβοριά.

«Συνήθως όταν κάνεις σχέδια έρχεται η ζωή ή ο Καραθάνος και στα ανατρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά στην προσωπική της ανάρτηση, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι που θα κάνει η παράσταση σε όλη την Ελλάδα. Η πρώτη επίσημη στάση του θιάσου έχει προγραμματιστεί για τις 24 και 25 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με την ίδια να δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα αυτή θεατρική εμπειρία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com