Αντώνης Ρέμος για Παντελή Παντελίδη: «Ήταν ένας σύγχρονος Ροβινσώνας Κρούσος»
Ο γνωστός ερμηνευτής μιλά για την καθοριστική παρουσία του Αντώνη Βαρδή στη ζωή του και τον τραγικό χαμό του Παντελή Παντελίδη, χαρακτηρίζοντάς τον ως μια «ημιτελή αγάπη».
Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον «Ρυθμό», ο Αντώνης Ρέμος άνοιξε την καρδιά του στη Γιώτα Τσιμπρικίδου, ξεδιπλώνοντας αναμνήσεις για πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε με συγκίνηση στον Αντώνη Βαρδή, τον οποίο χαρακτήρισε ως τη σημαντικότερη βάση του, τονίζοντας πως στάθηκε δίπλα του όχι μόνο ως συνεργάτης, αλλά και ως στενός φίλος.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αντώνης Ρέμος στον Παντελή Παντελίδη, παρομοιάζοντάς τον με έναν «σύγχρονο Ροβινσώνα Κρούσο». Όπως εξήγησε, η ταύτιση της νεολαίας μαζί του ήταν άμεση, ενώ ο βίαιος θάνατός του σφράγισε τη μνήμη του κόσμου, μετατρέποντάς τον σε μια «ημιτελή αγάπη» που νικά τον χρόνο. Για τον Ρέμο, ο Παντελίδης διέθετε έναν μοναδικό και ακαταλόγιστο τρόπο γραφής, ο οποίος, παρά την απλότητά του, ήταν βαθιά ουσιαστικός και προσωπικός.