Πάρος: Τα βλέμματα στον Γιώργο Γεροντιδάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο πάρτι των Οικονομάκου-Τσερέλα
Το ζευγάρι απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στο beach bar Crios, με τον ηθοποιό της σειράς Grand Hotel να κλέβει τις εντυπώσεις στις βουτιές του.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, βρέθηκαν στην Πάρο για να παραστούν στο pre-wedding πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα. Οι δύο τους, που ζουν έναν δυνατό έρωτα, επέλεξαν το beach bar Crios για να διασκεδάσουν μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς Grand Hotel. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε τον ηθοποιό την ώρα που απολάμβανε τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά του νησιού, μαγνητίζοντας, όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα των παρευρισκόμενων.
Αυτό είναι το δεύτερο καλοκαίρι που βρίσκει το ζευγάρι μαζί, με τους ίδιους πλέον να μην κρύβουν τη σχέση τους, νιώθοντας απόλυτη σιγουριά για το δέσιμο που έχουν δημιουργήσει.