Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Κατερίνα Καραβάτου φιλά την κόρη της, Αέλια, στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Μια συγκινητική στιγμή στο πλατό με την παρουσιάστρια να υποδέχεται την κόρη της λίγο πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Η Κατερίνα Καραβάτου ολοκλήρωσε σήμερα τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ρίχνοντας αυλαία στη φετινή σεζόν με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η κόρη της, Αέλια, η οποία συνόδευσε τη μητέρα της στην τελευταία ημέρα μετάδοσης.

Κατά την έναρξη της εκπομπής, η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της για την παρουσία του παιδιού της στον χώρο εργασίας της. Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να προστατέψει την ιδιωτικότητά της, ζητώντας από τους συνεργάτες της να μην καταγραφεί η μικρή από τις κάμερες, η Κατερίνα Καραβάτου πλησίασε την Αέλια για να της δώσει ένα τρυφερό φιλί. «Τώρα θα πήγαινα από εκεί, αλλά είναι η Αέλια μου εδώ μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, πριν μοιραστεί αυτή τη γλυκιά στιγμή με το κοινό, αποδεικνύοντας ότι για την ίδια η οικογένεια παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com