Νικητής στη μάχη της τηλεθέασης το «Να μ’ αγαπάς» απέναντι στην Αργεντινή
Με 20,1% επικράτησε η σειρά του Alpha στη ζώνη prime time της 22ας Ιουνίου, αφήνοντας πίσω τον αγώνα Μουντιάλ.
Μία σκληρή μάχη για την πρωτιά στα νούμερα τηλεθέασης εξελίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου, με τον ανταγωνισμό να χτυπά «κόκκινο» στην prime time ζώνη. Η σειρά «Να μ’ αγαπάς» κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας μέσο όρο 20,1% στο δυναμικό κοινό, ξεπερνώντας οριακά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Αργεντινή – Αυστρία που μεταδόθηκε από την ΕΡΤ2 και συγκέντρωσε 19,3%.
Η κατάταξη της βραδιάς συνεχίστηκε με τον Άγιο Έρωτα να ακολουθεί με 16,9% και το «Μπαμπά σ’ αγαπώ» με 16,8%. Αξιοσημείωτα ποσοστά σημείωσαν επίσης το «Σπίτι δίπλα στο ποτάμι» με 13,5% και η Γη της Ελιάς με 12,4%. Στην υπόλοιπη λίστα των μετρήσεων, το MasterChef έφτασε το 11,5%, η Ώρα Μουντιάλ το 11,2%, ενώ οι Σούπερ Ήρωες κατέγραψαν 9,9%. Χαμηλότερα κινήθηκαν οι υπόλοιπες παραγωγές, όπως το «Μια νύχτα μόνο» (8,2%), το Grand Hotel (5,3%), ο Ήλιος (3,8%), το «Γιατί ρε πατέρα» (3,2%) και το Παιδί (3%).
Σημειώνεται πως τα εν λόγω στοιχεία τηλεθέασης είναι ενδεικτικά και αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων. Τα ακριβή δεδομένα για το σύνολο των κοινών και όλων των προγραμμάτων παρέχονται αποκλειστικά από την εταιρεία Nielsen.