MasterChef: Στη Βαρκελώνη ο Πάνος και ο Τάσος για την πρώτη δοκιμασία του τελικού
Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, με τους δύο φιναλίστ να διεκδικούν το έπαθλο των 100.000 ευρώ στην Ισπανία.
Η αγωνία κορυφώνεται για τον διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef, καθώς οι δύο φιναλίστ, ο Πάνος και ο Τάσος, έφτασαν στη Βαρκελώνη για την έναρξη της τελικής φάσης. Η πόλη, γνωστή ως ένας από τους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς στην Ευρώπη, φιλοξενεί την πρώτη από τις τρεις συνολικά δοκιμασίες που θα κρίνουν τον νικητή της φετινής διοργάνωσης.
Οι δύο διαγωνιζόμενοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την κοινή τους πορεία μέχρι το τέλος. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να είμαι φιναλίστ φέτος. Είμαι χαρούμενος από τον εαυτό μου και την απόδοσή μου, αλλά και που έχω τον Τάσο αντίπαλο», δήλωσε ο Πάνος. Από την πλευρά του, ο Τάσος συμπλήρωσε: «Το συνειδητοποιήσαμε προχθές το πρωί ότι φτάσαμε στον τελικό. Πολύ ωραία αίσθηση, είμαστε χαρούμενοι και έτοιμοι να το ευχαριστηθούμε».
Ο δρόμος προς την κορυφή απαιτεί στρατηγική και αντοχή, καθώς ο νικητής θα αναδειχθεί από το άθροισμα των βαθμολογιών στις τρεις δοκιμασίες. Ο μεγάλος νικητής θα αποχωρήσει με τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος φιναλίστ θα λάβει 30.000 ευρώ. Ο Πάνος εμφανίζεται απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του, δηλώνοντας πως αν και η μεταξύ τους «μονομαχία» είναι προς το παρόν ισόπαλη, ο τελικός θα αναδείξει τον κορυφαίο.