Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Μάριος Φραγκούλης περιοδεύει στην Ελλάδα με τη νέα μουσική παράσταση «Χέρια φτερά»

Με νέα τραγούδια και εκλεκτούς συνεργάτες, ο καταξιωμένος ερμηνευτής ξεκινά ένα καλοκαιρινό ταξίδι σε πόλεις και νησιά.

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή περιοδεία ετοιμάζει ο Μάριος Φραγκούλης, υποσχόμενος στο κοινό μια μουσική παράσταση-έκπληξη που συνδυάζει την ελπίδα και το συναίσθημα. Με «Χέρια φτερά» ανοιχτά, ο αγαπημένος ερμηνευτής θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά καινούργια ελληνικά τραγούδια, αλλά και αγαπημένα κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Γιουρτσίδης, ένας νέος καλλιτέχνης που έχει ήδη ξεχωρίσει, ενώ το πρόγραμμα φέρει την καλλιτεχνική σφραγίδα του Παρασκευά Καρασούλου. Στις 23/6 κυκλοφορούν από τη Μικρή Άρκτο τα νέα τραγούδια «Μια καλημέρα» και «Χέρια φτερά», σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου και μουσική του Χρίστου Θεοδώρου.

Η περιοδεία περιλαμβάνει στάσεις σε εμβληματικούς χώρους:
– 22 Ιουλίου: Θεσσαλονίκη, Θέατρο Μονής Λαζαριστών
– 24 Ιουλίου: Αθήνα, Κηποθέατρο Παπάγου
– 7 Σεπτεμβρίου: Ρέθυμνο, Λόφος
– 8 Σεπτεμβρίου: Χανιά, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Τον Μάριο Φραγκούλη συνοδεύει μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών, αποτελούμενη από τους Στάθη Σούλη (πιάνο), Αλέξανδρο Τράμπα (μπάσο), Δημήτρη Στασινό (κιθάρα), Γιώργο Μανιάτη (ντραμς) και Αλέξη Κώστα (κρουστά).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com