Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ανδρομέδα νιώθει τον κλοιό να σφίγγει μετά τις αποκαλύψεις του Γκέοργκ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση των εργατών και ο αιφνίδιος θάνατος του Θεόφιλου Σπέρα ανατρέπουν τις ισορροπίες στο νησί.

Στο 49ο επεισόδιο της σειράς «Από ήλιο σε ήλιο», την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η ένταση κλιμακώνεται καθώς ο Γκέοργκ και ο Δρακούλης μεθοδεύουν τρόπους για να κάμψουν την απεργία των εργατών. Παράλληλα, μια ευχάριστη είδηση έρχεται να φέρει αισιοδοξία, με την Καλλιόπη και τον Βασίλη να ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους, έχοντας την ευχή του Γιάννη.

Ωστόσο, ο Γκέοργκ επιχειρεί μια κίνηση τακτικής για να προσεταιριστεί τους εργάτες, ανακοινώνοντας μια απόφαση που αναμένεται να επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή πολλών κατοίκων στο νησί. Την ίδια στιγμή, ο θάνατος του Θεόφιλου Σπέρα πυροδοτεί άγριο κυνήγι κληρονομιάς, με τις ανιψιές της Ανθούσας να διεκδικούν μερίδιο από την περιουσία του.

Η αγωνία κορυφώνεται για την Ανδρομέδα, η οποία ακούει μια κουβέντα του Γκέοργκ και συνειδητοποιεί πως ο κλοιός σφίγγει επικίνδυνα γύρω της. Στο στρατόπεδο των αντιπάλων, ο Δρακούλης αποκαλύπτει τον ρόλο του Μανώλη και αναζητά εκδίκηση, στρέφοντας παράλληλα την οργή του κατά του Θεμιστοκλή. Ωστόσο, η ανεξέλεγκτη μανία του φαίνεται τελικά να στρέφεται εναντίον του.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com