Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέλλη Γκίνη: Οι δύο γάμοι-εξπρές και η εξομολόγηση για τον Μιχάλη Ζαμπέτα

Η αγαπημένη ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της για την προσωπική της ζωή, τους σύντομους γάμους της και τη σχέση που θα μπορούσε να είχε αλλάζει ρότα.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, η Νέλλη Γκίνη μίλησε για όλους και για όλα. Η έμπειρη ηθοποιός αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις επαγγελματικές προκλήσεις και τις «απειλές» που συνάντησε στην καριέρα της, επιλέγοντας να χρησιμοποιεί το χιούμορ και την εξυπνάδα της ως ασπίδα.

«Ήμουν αντράκι και νομίζω ότι ήμουν και είμαι ο άνδρας και η γυναίκα της ζωής μου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Νέλλη Γκίνη αποκάλυψε πως πραγματοποίησε δύο γάμους-εξπρές, οι οποίοι διήρκεσαν μόλις 15 ημέρες και εννιάμιση μήνες αντίστοιχα, παραδεχόμενη πως ίσως η ίδια δεν ήταν πλασμένη για τον θεσμό του γάμου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον έρωτα και στην απώλεια του «άλλου μισού», κάνοντας μια ιδιαίτερη αναφορά στον Μιχάλη Ζαμπέτα. «Ο Μιχάλης ήταν, ναι, πραγματικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει έναν πολύ ωραίο γάμο και να ζούσαμε μια όμορφη ζωή, καθώς ταιριάζαμε σε πολλά πράγματα, αλλά τελικά δεν έγινε», παραδέχθηκε η ηθοποιός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com