Ενημέρωση με ένα κλικ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχασα τον ύπνο μου με το ατύχημα του Σταύρου Φλώρου»

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για την εμπειρία της από το Survivor, την απώλεια της ιδιωτικότητάς της και το περιστατικό που τη συγκλόνισε.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο Tlife και τον Χρήστο Κούτρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άνοιξε τα χαρτιά της, αναφερόμενη τόσο στην τηλεοπτική της πορεία όσο και σε γεγονότα που τη σημάδεψαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μιλώντας για τη συμμετοχή της στο Survivor, υπογράμμισε τη ραγδαία αλλαγή στην καθημερινότητά της μετά το 2017. «Όταν επιστρέψαμε από τον Άγιο Δομίνικο, μας αντιμετώπιζαν σαν pop stars. Δεν υπήρχε ίχνος ιδιωτικότητας. Με έπαιρνε ο ύπνος σε μια ξαπλώστρα και ερχόταν κόσμος να μου χτυπά την πλάτη ή να μου αφήνει παιδιά στην αγκαλιά για μια φωτογραφία», περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, εξέφρασε τους προβληματισμούς της για το Survivor All Star, τονίζοντας πως η εμπειρία του ριάλιτι είχε γίνει πλέον «θέατρο του παραλόγου», ενώ καυτηρίασε τον ρόλο του μοντάζ στη διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας των παικτών.

Ιδιαίτερα φορτισμένη εμφανίστηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφερόμενη στο σοβαρό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου. «Όταν συνέβη το περιστατικό, έχασα τον ύπνο μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Κοίταζα το παιδί μου και έκλαιγα, γιατί είναι μια κατάσταση πολύ έντονη, ειδικά όταν έχουμε κολυμπήσει στα ίδια νερά», δήλωσε. Σεβόμενη την οικογένεια του Σταύρου Φλώρου, απέφυγε τις περαιτέρω αναλύσεις, στέλνοντας ωστόσο μήνυμα συμπαράστασης για τη δυνατή ψυχή που επιδεικνύει ο νεαρός αθλητής.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com