Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχα συμβόλαιο για δύο σεζόν με τον ANT1 και μετά δεν είχα πρόταση»

Ο δημιουργός της σειράς «Σέρρες» ξεκαθαρίζει το τοπίο για το μέλλον του σίριαλ, τονίζοντας πως αισθάνεται πλήρως ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του κοινού.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Τρίτη 2 Ιουνίου, έδωσε τέλος στη φημολογία σχετικά με το ενδεχόμενο ενός τρίτου κύκλου για τη δημοφιλή σειρά «Σέρρες». Ο γνωστός δημιουργός εξήγησε πως η συνεργασία του με τον ANT1 βασίστηκε σε ένα συγκεκριμένο διετές συμβόλαιο, το οποίο προέβλεπε τη συγγραφή δύο σεζόν.

«Είχα ένα διετές συμβόλαιο με τον ANT1, για να γράψω δύο σεζόν. Τις έγραψα και το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε. Μετά δεν είχα κάποια πρόταση από τον ANT1 για να συνεχίσω τη συγγραφή», εξομολογήθηκε ο ίδιος. Παρά την έλλειψη νέας πρότασης, ο δημιουργός παραδέχτηκε πως η ιστορία της σειράς θα μπορούσε κάλλιστα να έχει συνέχεια, δεδομένου ότι η πλοκή άφησε ανοιχτά παράθυρα. «Θα είχα ιστορία να πω, σίγουρα. Μην ξεχνάτε ότι η ιστορία τελείωσε με ένα μωρό να γεννιέται και κάναμε ένα άλμα τριών ετών μετά», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν επιδίωξε κάποια νέα συμφωνία, δηλώνοντας πως νιώθει «χορτασμένος» από την αγάπη και την αποδοχή που εισέπραξε από το τηλεοπτικό κοινό. Όπως ανέφερε, δεν επιθυμεί να πιέσει καταστάσεις μόνο και μόνο για να λάβει επιπλέον αναγνώριση, καθώς η επιτυχία του εγχειρήματος του προσέφερε ήδη μια βαθιά ικανοποίηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com