Η Σίσσυ Χρηστίδου υπερασπίζεται τον Κώστα Τσουρό για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του
Η παρουσιάστρια του MEGA διαφωνεί με τις κριτικές περί έλλειψης προσπάθειας και αναλύει τις τηλεοπτικές προκλήσεις της ομάδας.
Η πρόωρη ολοκλήρωση της τηλεοπτικής εκπομπής του Κώστα Τσουρού, η οποία έριξε αυλαία περίπου έναν μήνα πριν από την επίσημη λήξη της σεζόν, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης το πρωί του Σαββάτου (30/5). Η Σίσσυ Χρηστίδου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, θέλησε να πάρει θέση για το θέμα, υπερασπιζόμενη τον κόπο των συντελεστών.
Η παρουσιάστρια τόνισε πως η ομάδα του ΣΚΑΪ κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, δοκιμάζοντας καινοτομίες όπως η χρήση διαφορετικών πάνελ και πλατό ανάλογα με τη θεματολογία. Παρά το έντονο ψυχολογικό βάρος από τα επικριτικά δημοσιεύματα, η εκπομπή προσπάθησε να προσαρμοστεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
«Διαφωνώ με το ότι δεν δούλεψαν αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου. Η ίδια εξέφρασε τον σεβασμό της για το εγχείρημα του Κώστα Τσουρού, επισημαίνοντας πως το μοντέλο λειτουργίας με δύο ξεχωριστές ομάδες για διαφορετική θεματολογία είναι μια πρακτική που και η ίδια υποστηρίζει. «Εγώ είμαι αυτής της λογικής, πίσω από τις κάμερες στη δική μας εκπομπή έχουμε δύο ομάδες, γιατί θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικό το περιεχόμενο. Νομίζω ότι γίνεται πιο άρτια η δουλειά έτσι. Ίσως σε αυτούς δεν λειτούργησε», κατέληξε η παρουσιάστρια.