Ενημέρωση με ένα κλικ

J2US: Η τηλεθέαση του μεγάλου τελικού και η επικράτηση του Εκατομμυριούχου

Ποια νούμερα κατέγραψε το μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη και πώς διαμορφώθηκε ο ανταγωνισμός στην prime time ζώνη.

Με τη λάμψη του μεγάλου τελικού και την ανάδειξη της Μαίρης Αργυριάδου και του Stan ως νικητών, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαΐου το J2US στο OPEN. Το δημοφιλές μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψε η βραδιά.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση στον τελικό του J2US διαμορφώθηκε στο 11,3% για το γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό το ποσοστό άγγιξε το 7%.

Στον έντονο ανταγωνισμό της prime time ζώνης, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» κατάφερε να κυριαρχήσει, σημειώνοντας 15,8% στο δυναμικό κοινό και 17,2% στο γενικό σύνολο. Παράλληλα, το «Markos by night» ακολούθησε με 13,6% στο δυναμικό κοινό και 12,5% στο γενικό σύνολο. Την ίδια στιγμή, η εκπομπή «Παρέα» κατέγραψε 1,8% στο δυναμικό κοινό και 8,1% στο γενικό σύνολο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης είναι ενδεικτικά και αφορούν τη ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων. Τα επίσημα και αναλυτικά στοιχεία για την αγορά παραμένουν στην αποκλειστική διάθεση της εταιρείας Nielsen.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com