Γιώργος Λιάγκας: Διέκοψε απότομα τη σύνδεση με το ΟΑΚΑ για το Final Four
Ο παρουσιαστής αντέδρασε ζωντανά στον αέρα όταν η φίλαθλος που βρισκόταν με τον Λάζο Μαντικό επιχείρησε να τραγουδήσει σύνθημα του Ολυμπιακού.
Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα με το ΟΑΚΑ, όπου όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Final Four της Euroleague. Ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» στη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση για 5η συνεχή χρονιά και ο δημοσιογράφος Λάζος Μαντικός βρισκόταν στον χώρο του γηπέδου, μεταδίδοντας το ρεπορτάζ σχετικά με τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος συνομίλησε με μια φίλαθλο της ομάδας, τη Νικολέττα, η οποία είχε φτάσει στο ΟΑΚΑ από πολύ νωρίς για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Όταν η κοπέλα επιχείρησε να μεταφέρει τον παλμό των φιλάθλων τραγουδώντας το γνωστό σύνθημα «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό…», ο Γιώργος Λιάγκας παρενέβη αιφνιδιαστικά.
«Καλά, εντάξει, μην το αναλύσουμε τώρα πρωί-πρωί. Έλα, έλα, Λάζο, ευχαριστώ πολύ, πάμε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, διακόπτοντας τη σύνδεση ακαριαία. Λίγο αργότερα, δικαιολόγησε την αντίδρασή του σχολιάζοντας: «Εντάξει, τώρα, πήραμε την κοπέλα πρωί-πρωί, να τη βάζεις να λέει συνθήματα…».