Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Το Σόι σου μου έδωσε αγάπη μεγαλύτερη και από την Επίδαυρο»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την αποδοχή που εισπράττει από το τηλεοπτικό κοινό και εξηγεί γιατί η αγάπη του κόσμου ξεπερνά τις θεατρικές δάφνες.

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σημασία που έχει για τον ίδιο η τεράστια επιτυχία της σειράς Το σόι σου. Ο αγαπημένος ηθοποιός υπογράμμισε πως η ανταπόκριση του κόσμου και η αγάπη που έχει εισπράξει μέσα από τον ρόλο του αποτελούν για εκείνον μια μορφή επιβράβευσης.

«Πιστεύω ότι αν δεν γινόταν το Σόι θα γινόταν κάτι άλλο. Μου το χρώσταγε αυτό η ζωή για την αγάπη στη δουλειά μου και στον άνθρωπο. Είμαι καλός άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γιαννόπουλος, μιλώντας για τις προσωπικές του αξίες, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι γεννιόμαστε καλοί, κακοί, εγωιστές, ζηλιάρηδες. Εγώ γεννήθηκα ένας καλός άνθρωπος και θέλω να μεταφέρω το καλό στον κόσμο, να δώσω αγάπη».

Ο ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει μια ιδιαίτερη σύγκριση, δηλώνοντας πως η αγάπη που λαμβάνει από τους συνεργάτες του και το κοινό μέσω του σίριαλ είναι «αδιανόητη σ’ αυτούς που κομπάζουν για την Επίδαυρο». Όπως επισήμανε κλείνοντας, για τον ίδιο, η τηλεοπτική αυτή διαδρομή αποτελεί μια προσωπική, ανώτερη «Επίδαυρο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com