Μίλτος Καρατζάς: «Ήμουν 13 ημέρες διασωληνωμένος και 5 εβδομάδες σε κώμα»
Ο γνωστός παράγοντας της μουσικής βιομηχανίας μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και τη στιγμή που ο γιος του τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι.
Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Μίλτος Καρατζάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Ο έμπειρος άνδρας της μουσικής βιομηχανίας περιέγραψε τη δύσκολη μάχη που έδωσε με την υγεία του πριν από περίπου δύο χρόνια, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη νοσηλεία του.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, μια σοβαρή ουρολοίμωξη τον οδήγησε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. «Ήμουν 13 ημέρες διασωληνωμένος και άλλες 5 εβδομάδες σε κώμα», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως τα παιδιά του είχαν έρθει αντιμέτωπα με τον φόβο της απώλειάς του. Ευτυχώς, ο ίδιος κατάφερε να συνέλθει και πλέον δηλώνει πως είναι μια χαρά.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του στο περιστατικό που αποτέλεσε την αρχή της περιπέτειάς του. «Παραμονή Χριστουγέννων του ’24, μπαίνει ο γιος μου στο σπίτι και με βλέπει λιπόθυμο στο πάτωμα. Με παίρνει, με πάει στο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα είναι αυτά που σας είπα», ανέφερε ο Μίλτος Καρατζάς, υπογραμμίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της οικογένειάς του στην αίσια έκβαση της κατάστασής του.