Ενημέρωση με ένα κλικ

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ήταν λάθος του ηχολήπτη, θα μπορούσα να έρθω σε δύσκολη θέση»

Ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει το τεχνικό λάθος στην εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» και τονίζει πως δημόσια δεν θα συζητούσε ποτέ τα όσα λέγονται πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τοποθετήθηκε δημόσια για το πρόσφατο τεχνικό λάθος που σημειώθηκε στην εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα» του ΣΚΑΪ, παραχωρώντας δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιάνα Ζημάλη.

Το περιστατικό, που συνέβη πριν από λίγα 24ωρα, προκάλεσε την αντίδραση του ηθοποιού, ο οποίος εξήγησε πως ο ήχος διέρρευσε στον «αέρα» λόγω αστοχίας του ηχολήπτη. «Προφανώς ήταν λάθος του ηχολήπτη που δεν απομόνωσε το βίντεο. Όταν είσαι σε μια ζωντανή εκπομπή και παίζουν βίντεο, δεν μπορείς να είσαι μουγγός. Λες από τα πιο σοβαρά μέχρι τη μεγαλύτερη βλακεία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι, παρόλο που τέτοια περιστατικά συμβαίνουν χωρίς δόλο, η κατάσταση θα μπορούσε να είχε πάρει δυσάρεστη τροπή. «Ελπίζω να μην επαναληφθεί, γιατί εσωτερικά και μεταξύ μας μπορεί να πούμε ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς, αλλά δημόσια δεν θα λέγαμε πολλά από τα πράγματα που συζητάμε. Καλό θα είναι όταν κάτι είναι δημόσιο να προσέχουμε, ενώ όσα είναι για εμάς, να μένουν μεταξύ μας», ανέφερε.

Κλείνοντας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διευκρίνισε ότι δεν είναι δικός του ρόλος να κάνει επιπλήξεις, ωστόσο στάθηκε στη σοβαρότητα του θέματος: «Δεν ήταν δικό μου λάθος. Θα μπορούσα κάλλιστα να έρθω σε μια πάρα πολύ δύσκολη θέση, λέγοντας κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να πω δημόσια».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com