Παναγιώτα Βλαντή: «Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου στο μόνιτορ για να μην παρασυρθώ στον ναρκισσισμό»
Η γνωστή ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά της στην εκπομπή «Με τον Ρένο» και μιλά για τη διαχείριση της θλίψης, τα επαγγελματικά της «όχι» και την αποφυγή της αυτοπροβολής.
Η Παναγιώτα Βλαντή, φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Με τον Ρένο» με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, μοιράστηκε προσωπικές σκέψεις για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη ζωή και την τέχνη της ηθοποιίας. Η ίδια υπογράμμισε ότι η καθημερινότητα αποτελεί μια εναλλαγή συναισθημάτων, τονίζοντας πως «η ζωή δεν έχει μόνο χαρά ή μόνο λύπη». Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της συμπεριφοράς των άλλων απέναντί της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Όταν κάποιος μου φερθεί άσχημα, πέφτω σε μεγάλη θλίψη».
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η προσέγγισή της απέναντι στην εικόνα της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επιλέγει να μην παρακολουθεί τον εαυτό της στα μόνιτορ κατά τη διάρκεια της εργασίας της, εξηγώντας πως «φοβάμαι μην με παρασύρει στον ναρκισσισμό». Αναφερόμενη στην καλλιτεχνική της πορεία, η Παναγιώτα Βλαντή εξέφρασε την επιθυμία της για περισσότερες συμμετοχές στον κινηματογράφο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει ότι έχει απωθημένα από την πορεία της στο θέατρο, όπου συνεχίζει να επιλέγει τους ρόλους της λέγοντας συχνά «όχι».