Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν κρύβω την ηλικία μου, φαίνονται οι ρυτίδες»
Ο γνωστός ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τον έρωτα, τον χρόνο που περνά και το ενδεχόμενο αισθητικών παρεμβάσεων.
Σε μια εξομολογητική διάθεση, ο Απόστολος Γκλέτσος προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την εικόνα του, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Χιόνισε στο Λιανοκλάδι» του Ντίνου Σπυρόπουλου.
Ο δημοφιλής ηθοποιός επιβεβαίωσε με έμφαση πως βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη περίοδο, δηλώνοντας ερωτευμένος. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η στήριξη που λαμβάνει από τη σύντροφό του αποτελεί για εκείνον σημαντική πηγή χαράς και δύναμης.
Στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε γύρω από το ζήτημα της ηλικίας και των σημαδιών που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπο. Υιοθετώντας μια ρεαλιστική στάση, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος να αποκρύπτει κανείς τα χρόνια του, καθώς η εμπειρία και η πορεία του καθενός αποτυπώνονται αναπόφευκτα στην εμφάνισή του. «Δεν μαρτυράει η γίδα, μαρτυράει το κέρατο», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι οι ρυτίδες είναι ορατές και συνυφασμένες με την επαγγελματική διαδρομή. Τέλος, ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αισθητικές επεμβάσεις στο μέλλον, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι ανοιχτός σε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ευεξία στον άνθρωπο.