Ενημέρωση με ένα κλικ

Survivor 2025: Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Η αλήθεια είναι πως τα νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου κύκλου του Survivor ήταν απογοητευτικά, αν σκεφτείτε πως ούτε ο τελικός δεν ξεπέρασε το 20%, καθώς το γεγονός ότι είχε βγάλει εκτός το τηλεοπτικό κοινό από τις ψηφοφορίες, του κόστισε..γι΄αυτό και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο νέο κύκλο Survivor 2025.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αναμένεται να αλλάξει πολλά και μια από τις αλλαγές αναμένεται να είναι και ο τρόπος αποχώρησης, που θα είναι κάτι που δεν θα έχουμε ξαναδεί!

Ο τρόπος αποχώρησης που θέλει να υιοθετήσει ο Ατζούν, είναι αυτός που θα θυμίζει λίγο Eurovision.

Δηλαδή το αποτέλεσμα να κρίνεται και αγωνιστικά αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού.

Μια ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι οι υποψήφιοι να βγαίνουν από το τηλεοπτικό κοινό και οι υποψήφιοι μετά να αγωνίζονται για την παραμονή τους.

Και για να έχει νόημα το συμβούλιο του νησιού, η ομάδα που χάνει την ασυλία θα μπορεί να βγάζει 4-5 υποψηφίους και μετά το κοινό να επιλέγει τους δύο που θα μονομαχήσουν.

Κάπως έτσι και το τηλεοπτικό κοινό θα συμμετέχει και τα έσοδα θα ανέβουν αλλά και όποιος παίκτης θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα ζητάει να βγει υποψήφιος ώστε να κάτσει να χάσει.

Ο κόσμος θα αποφασίζει πως θα μονομαχήσει για να παραμείνει στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο!

Αυτός είναι ο επικρατέστερος τρόπος αποχώρησης που σίγουρα αρέσει στην παραγωγή και θα φέρει τα πάνω κάτω στη νέα σεζόν. Αρκετά ενδιαφέρον θα λέγαμε. Οι αλλαγές πάντως αναμένονται να είναι αρκετές, με την πιο σημαντικό να είναι εκείνη με τον τρόπο που θα αποχωρούν οι παίκτες από το παιχνίδι…

Ο Γιώργος Λιανός στο Breakfast@Star μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για μια αλλαγή που πιθανολογείται να συμβεί:

Υπάρχει μια τάση το Survivor να μαζευτεί λίγο χρονικά την επόμενη χρονιά, του 2025. Είναι ένα ζόρικο πρότζεκτ έξι μηνών, στις ΗΠΑ διαρκεί 45 μέρες και μοιράζουν στον νικητή ένα εκατομμύριο, πρέπει να δούμε τι είδους αλλαγές θα έχουν την νέα χρονιά», ανέφερε στην κάμερα.

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει