Ενημέρωση με ένα κλικ

Άλλη μια κόντρα on air με Τζίμα – Πρετεντέρη – “Δεν νοιάζει εσένα, νοιάζει εμάς όμως που δουλεύουμε εδώ”

Ένταση επικράτησε στον αέρα του «Mega» με την Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη να ανεβάζουν τους τόνους την ώρα του δελτίου ειδήσεων.

Αφορμή του καβγά  ήταν μια διόρθωση που θέλησε να κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης σε όσα ακούστηκαν προηγουμένως στο ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όταν ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πρετεντέρης πήρε τον λόγο και υπογράμμισε χαρακτηριστικά τα εξής:

 «Λοιπόν, για να διορθώσουμε δυο πράγματα που ειπώθηκαν. Το πρώτο είναι ότι, δεν θυμάμαι ποιος στο ρεπορτάζ, επικαλέστηκε το παράδειγμα του Βίλλυ Μπραντ ως δημάρχου του Βερολίνου. Να εξηγήσουμε ότι ο Βίλλυ Μπραντ ήταν επιτυχημένος δήμαρχος του Βερολίνου σε ένα διαφορετικό εντελώς πολιτικό σύστημα και έγινε υποψήφιος καγκελάριος και μετά καγκελάριος όταν τελείωσε η θητεία του από δήμαρχος Βερολίνου. Δεν ήταν δήμαρχος και ταυτόχρονα υποψήφιος καγκελάριος».

 

Απαντώντας η Ράνια Τζίμα: «Καλά, πάντως αυτό δεν είναι διόρθωση προς το ρεπορτάζ του MEGA γιατί αυτό είναι το παράδειγμα που δίνει η πλευρά του κ. Δούκα» 

Ακολουθώντας ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον δημοσιογράφο.

Ρ.Τ.: Ναι, εγώ όμως το ξεχωρίζω από ποιον έρχεται αυτό. Δεν το λέμε εμείς αυτό.

Β.Μ: Μα συγνώμη, ήταν υποψήφιος ενόσω ήταν δήμαρχος. Το ίδιο πράγμα είναι, νομίζω. Ήταν υποψήφιος για καγκελάριος, πήγε σε ανώτερο ακόμη επίπεδο ενώ ήταν δήμαρχος. Τελείωνε μεν η θητεία του αλλά ήταν ακόμα δήμαρχος.

Ρ.Τ.: Ε, αυτό προσπαθώ τόση ώρα να πω.

Γ.Π.: Ωραία, αλλά δεν με νοιάζει ποιος το είπε.

Ρ.Τ.: Όχι, έχει σημασία βρε Γιάννη μου.

Γ.Π.: Μα δεν με νοιάζει ποιος το είπε.

Ρ.Τ.:«Ε πως; Δεν νοιάζει εσένα, αλλά νοιάζει εμάς όμως που δουλεύουμε εδώ»

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει