Ενημέρωση με ένα κλικ

«Αυλαία» για τις «Άγριες Μέλισσες»: Αυτή θα είναι η τελευταία σκηνή της σειράς

Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει και η συγκίνηση είναι τεράστια. Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνονται, με την τελευταία σκηνή να φέρνει δάκρυα χαράς στους πρωταγωνιστές της σειράς. Ο καθένας έχει πάρει αυτό που του αξίζει, έχει τιμωρηθεί και έχει πληρώσει για τα λάθη του. Ο Δούκας και η Μυρσίνη διαλύθηκαν ολοκληρωτικά, με τον θάνατο του Δούκα να τσακίζει την οικογένεια.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης έχει πάρει αυτό που του αξίζει από τα χέρια του Μελέτη, ο οποίος δίνει, επίσης, τέλος στη ζωή του. Όπως αναφέρει το youfly.com, η Πηνελόπη φεύγει στο Παρίσι, για να κυνηγήσει το όνειρό της, μακριά από τον τόπο που της προκάλεσε τόσο πόνο…

 

άγριες μέλισσες λάμπρος ελένη

 

Τα αγαπημένα μας ζευγάρια παραμένουν στο Διαφάνι, χτίζοντας μία νέα ζωή. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi, στην τελευταία σκηνή της σειράς Άγριες Μέλισσες, θα διοργανωθεί ένα τεράστιο γλέντι στο Διαφάνι. Όλοι θα είναι εκεί, έχοντας φτιάξει τις ζωές τους από την αρχή, δίχως φόβο.

Θα ξεχυθούν στους δρόμους, χορεύοντας και διασκεδάζοντας για την πτώση της χούντας. Η Δέσπω θα γιορτάσει τα γενέθλιά της και η χαρά όλων είναι τεράστια, όταν σβήσει τα 81 κεράκια της.

Η σειρά θα τελειώσει με τον Λάμπρο και την Ελένη να βρίσκονται στα χωράφια του Γιώργη, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Θα ατενίζουν τον ουρανό και θα κάνουν όνειρα για το μέλλον τους, αγκαλιασμένοι. Πλέον, κανείς δε μπορεί να τους κάνει κακό, κανείς δε μπορεί να τους βλάψει. Η κάθαρση έχει έρθει και μόνο αισιόδοξα μπορούν να σκέφτονται για τη συνέχεια…

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει