Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Γιώργος Λιάγκας για τις χθεσινές του δηλώσεις για Φιλιππίδη: «Βλέπουν και μέλη της οικογένειάς του την εκπομπή»

Για τη χθεσινή του τοποθέτηση, μετά τις δηλώσεις Γαρδέλη για Φιλιππίδη, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής θέλησε να εξηγήσει γι’ ακόμα μία φορά τι είπε, καθώς, όπως τόνισε, βλέπουν την εκπομπή και μέλη της οικογένειας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

«Επειδή βλέπουν και μέλη της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη την εκπομπή, προφανώς το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει για όλους τους ανθρώπους. Και μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή κάποιου ανθρώπου, ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος. Αυτό είναι το τεκμήριο της αθωότητας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μάλιστα, εγώ είπα χθες ότι παρακαλάω, όχι μόνο ο Φιλιππίδης, ο κάθε άνθρωπος που θα είναι αθώος και να μην είναι ένοχος ο οποιοσδήποτε για τις βαρύτατες πράξεις που κατηγορείται», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Ωστόσο, επειδή αναφερθήκαμε χθες σε δηλώσεις του Γαρδέλη που έκανε ότι δεν ήξερε, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι αυτή τη στιγμή βγαίνουν επώνυμα κυρίες, κοπέλες και καταγγέλλουν βαρύτατα πράγματα. Αυτό είπαμε».

Πηγή: www.zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει