Ενημέρωση με ένα κλικ

To “X –Factor” στο MEGA – Πότε θα βγει στον “αέρα”

Με ένα σόου θα ενισχυθεί το πρόγραμμα του MEGA τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο “Μεγάλο Κανάλι” θα δούμε το X-Factor, αφού το κανάλι εξασφάλισε τα δικαιώματα, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ωστόσο, υπάρχει κι ένα αρκετά μεγάλο παρασκήνιο για το συγκεκριμένο σόου.

Κι αυτό γιατί και το OPEN που είχε τα δικαιώματα και πρόβαλε την προηγούμενη σεζόν ακόμα έναν κύκλο, αυτή τη φορά με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή, είχε επικοινωνήσει ότι το τάλεντ σόου θα επανέλθει φέτος για μια ακόμη σεζόν.

Κάτι που άλλαξε, αφού σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, στην στροφή τα δικαιώματα χάθηκαν και το MEGA ήταν αυτό που τα απέκτησε στο φότο φίνις με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά το κανάλι της Παιανίας να έρθει δεύτερο και κατά ιδρωμένο στην τηλεοπτική μάχη.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, το ΟΡΕΝ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για να το βγάλει αυτή τη σεζόν, έχοντας μάλιστα κάνει και συμφωνία με εταιρεία παραγωγής και με σκοπό να βγάλουν την… ιταλική βερσιόν που έχει πιο ριάλιτι προφίλ, τελικά το Χ FACTOR περνά στο Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι τώρα προγραμματισμός θέλει το σόου να προορίζεται για το β’ μέρος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο και μετά.

Με την κίνηση αυτή, το MEGA αποδεικνύει ότι επιδιώκει να έχει όλο το μίγμα προγράμματος μην αφήνοντας τίποτα να πάει χαμένο την φετινή σεζόν καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν ότι λείπει κάποιο σόου από το πρόγραμμά του. Και να τώρα που όχι μόνο το βρήκε αλλά το ανακοίνωσε κιόλας.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει