Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη

Η αποκάλυψη του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη έχει συγκλονίσει τον Νικηφόρο.

Ο ίδιος δεν μπορεί να συγχωρέσει στον εαυτό του ότι για ακόμη μία φορά έπεσε θύμα του Δούκα και ότι ο πατέρας του τον εξαπάτησε προκειμένου να αποκτήσει ξανά εξουσία. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που τον ρίχνει περισσότερο ψυχολογικά.

Την ίδια ώρα, η Ασημίνα είναι ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και την Δρόσω και προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία για να μη διαλυθούν όλα στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής συνεχίζει να υποστηρίζει την Δρόσω παρά τον χωρισμό τους, ενώ η Μυρσίνη προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Τις επόμενες μέρες, το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του, περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη.

Η ανακωχή απλώνεται απ’ άκρη σε άκρη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ τόσο οι Σταμίραινες όσο και οι Σεβαστοί βιώνουν μια μεγάλη χαρά στο σπιτικό τους. Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, στο σπίτι των Σεβαστών έχουν γιορτή καθώς η Πηνελόπη είναι έγκυος, ενώ, λίγο μετά, η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά.

ΠΗΓΗ: zappit.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει