Ενημέρωση με ένα κλικ

“Άρθρο 2.0” το Arthro.gr της νέας εποχής είναι εδώ

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος - Αρχισυντάκτης Arthro.gr, Δημοσιογράφος Alpha 965

H ενημέρωση στην Ελλάδα διανύει μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής. Εδώ και καιρό. 

Με την πανδημία και την πολιτική “σπέκουλα” να εντείνουν την κοινωνική πόλωση και να “βαράνε τον αγγελιοφόρο”. Γιατί αυτό είναι άλλωστε η ενημέρωση, η έστω, θα’πρεπε να είναι αυτό. Παράθεση γεγονότων. Έλεγχος της κάθε εξουσίας. Ορθά. Αντικειμενικά. Δίνοντας την δυνατότητα σε όλους, να πουν ελεύθερα την ΓΝΩΜΗ τους για όλα όσα υπάρχει δομημένη – όχι συκοφαντική ή υβριστική- άποψη. Επί παντός επιστητού.

Χτυπούν τον “αγγελιοφόρο” μα να σας πώ κάτι; Αν κάποιος φορά την στολή του “ταχυδρόμου” δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι κι όλας. Δεν σημαίνει πως μοιράζει “γράμματα”. Μπορεί να μοιράζει “πειραγμένα” γράμματα, μπορεί να θέλει απλώς να δει ποιος μένει σε αυτή την περιοχή που βρίσκεται σήμερα. Μπορεί να έχει άλλους σκοπούς. Πρέπει να προσέχει κανείς από ποιόν “λαμβάνει τα γράμματά του”.

Δηλαδή, πλέον εναπόκειται στην κρίση του αναγνώστη αν επιθυμεί να αποτελεί μέρος της πόλωσης, της φανατικής και μονόπλευρης ενημέρωσης, της “σπέκουλας” και των “μικροσυμφερόντων”. Είμαι βέβαιος πως οι περισσότεροι, αν όχι το σύνολο των αναγνωστών, έχουν την δυνατότητα να κρίνουν μια είδηση και συνάμα, την “πηγή” της. Είμαι βέβαιος πως τελικά, τον νοιάζει από που ενημερώνεται.

Το “ΆΡΘΡΟ” της νέας εποχής είναι εδώ. Στόχος να παρουσιάσουμε όλες τις απόψεις σας. Ελεύθερα. Από κάθε “οπτική” και ιδεολογική σκοπιά. Σε κάθε κλάδο-τομέα ενημέρωσης. Θέλουμε την δική σας ιστορία, την δική σας γνώμη το δικό σας άρθρο.

Πολιτική. Κοινωνία. Υγεία (άρθρα επιστημονικά). Πολιτισμός. Αθλητικά. Lifestyle και ακόμη και η γνώμη σας για μια τηλεοπτική σειρά. Εσείς γίνεστε αυτόματα το ARTHRO.GR .Μαζί πηγαίνουμε μπροστά δίνοντας ένα “χέρι βοήθειας” στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών που έχει κρυφτεί στη γωνία της μετά από μια μακρά περίοδο “κυνηγητού” από την εποχή των μνημονίων και έπειτα.

Μαζί με όλα αυτά, προφανώς, συνεχίζουμε δυναμικά με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Διασταυρώνοντας. Αποκαλύπτοντας. Δίνοντας έναυσμα σε όλους, να επιστρέψουμε σε μια νέα, ορισμένη από εμάς, “κανονικότητα” στην ενημέρωση και την Δημοσιογραφία.

Περιμένουμε εναγωνίως τα άρθρα σας, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας στο [email protected] 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει