Ενημέρωση με ένα κλικ

Στις 13:30 οι ανακοινώσεις του Πέτσα για το άνοιγμα πριν τα Χριστούγεννα

Στις 13.30 θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτεας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Το μεγάλο προβληματισμό και την ανησυχία της κυβέρνησης και των επιστημόνων για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Ο κ. Κικίλιας δεσμεύτηκε ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές, ελεγμένο από τους διεθνείς οργανισμούς φαρμάκων και δωρεάν.

Παράλληλα, ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, δήλωσε ότι το λιανεμπόριο πρέπει να ανοίξει αν έχουμε κάτω από 1.000 κρούσματα κορονοϊού. Μια εβδομάδα μετά την 1η μέρα που είδαμε κάτω από 1.000.

Πρόβα τζενεράλε σήμερα για το λιανεμπόριο

Την ίδια ώρα, σε δοκιμασία σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να εξελιχθεί η σημερινή ημέρα. Καθώς ρολά σήκωσαν μετά από έναν περίπου μήνα 110 καταστήματα πώλησης εποχιακών ειδών (δηλαδή με χριστουγεννιάτικα είδη). Με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προσδοκούν με αγωνία αφενός την ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού και αφετέρου την τήρηση των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει