Ενημέρωση με ένα κλικ

“Η Ελλάδα μας ενώνει”: Η νέα καμπάνια της ΟΝΝΕΔ για τους Έλληνες του εξωτερικού

Με την τεχνολογία στην εποχή μας να έχει μηδενίσει τις αποστάσεις, η ΟΝΝΕΔ κάνει ένα νέο, μεγάλο βήμα, φέρνοντας τους Έλληνες της διασποράς πιο κοντά στη χώρα τους.

“Δίνουμε ρόλο και φωνή στους νέους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ζητώντας τους να συμμετέχουν ενεργά στην κοινή μας προσπάθεια για όσα αξίζουμε και όσα μας ενώνουν”, τονίζει ο πρόεδρος της οργάνωσης, Παύλος Μαρινάκης, και εξηγεί: “Η καθιέρωση της ψήφου στον τόπο διαμονής ήταν η αρχή. Θέλουμε τους νέους Έλληνες του εξωτερικού συνοδοιπόρους, γι’ αυτό τους καλούμε να προσφέρουν τις ιδέες και τη διάθεσή τους, ώστε να γίνουν πράξη στην Ελλάδα όσα αναγκάστηκαν να αναζητήσουν στο εξωτερικό”.

Η ΟΝΝΕΔ προσθέτει ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα της ψηφιακής πρωτοπορίας της, καθώς γίνεται ο πρώτος πολιτικός φορέας που θα διεξάγει εξολοκλήρου ηλεκτρονικές αρχαιρεσίες, μέσα από τις οποίες θα προκύψει η διοικητική δομή των νέων οργανώσεών της στο εξωτερικό.
Κάθε νέος από κάθε σημείο του πλανήτη μπορεί να γίνει μέλος της ΟΝΝΕΔ, δηλώνοντας τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής του στο Εθνικό Μητρώο Μελών: members.onned.gr

“Η ΟΝΝΕΔ είναι προσηλωμένη στη δέσμευσή της να είναι μια οργάνωση ανοιχτή σε όλους”, υπογραμμίζει ο κ. Μαρινάκης, συμπληρώνει: “Και όταν λέμε όλους, δεν είναι δυνατόν να εξαιρούμε τους φίλους και τα αδέρφια μας που έφυγαν στο εξωτερικό. Τους θέλουμε παρόντες στην καθημερινότητά μας ώστε να οικοδομήσουμε μαζί το κοινό μας μέλλον. Αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία, τους καλούμε να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα, αυτήν που μας ενώνει”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More