Ενημέρωση με ένα κλικ

Ανακοινώνει μέτρα για τον κορονοϊό ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Μέτρα καταπολέμησης για την πανδημία του κορονοϊού αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου από την Θεσσαλονίκη, ενώ θα αναφερθεί και στο οικονομικό πρόγραμμα, όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης πιο γρήγορα από τον αρχικό σχεδιασμό.

“Υπάρχει ένα πλέγμα μέτρων για να στηριχτούν οι εργαζόμενοι, περά από την ειδική αποζημίωση των 534 ευρώ που λαμβάνουν.

Τόνισε παράλληλα ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης πιο γρήγορα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Όταν παίρνουμε μετρά για να προστατέψουμε την υγεία, παίρνουμε μετρά να στηρίξουμε και οικονομία, δεν θα αφήσουμε κανέναν πίσω”.

Όσο αναφορά τώρα την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα προστασίας, επεσήμανε ότι άπαντες έχουν την υποχρέωση να στηρίξουν νοικοκυριά και εκπαιδευτικούς με δωρεάν μάσκες.

«Εφόσον οι ειδικοί προτείνουν χρήση μάσκας εμείς το ακολουθούμε» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως «Η μάσκα αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για να περιορίσουμε την διασπορά».

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει