Ενημέρωση με ένα κλικ

Με πρωτοβουλία ΟΝΝΕΔ μεγάλες διεθνείς οργανώσεις νεολαίας καταδικάζουν την απόφαση για την Αγία Σοφία

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, σε συνεργασία με την Γραμματεία Διεθνών Σχέσεων της Οργάνωσης και την Υπεύθυνη Σύριλα Μακαρέζου, αλλά και σε άψογη συνεργασία με την αντίστοιχη Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας και το Γραμματέα και Βουλευτή Τάσο Χατζηβασιλείου, απέστειλε επιστολή προς τη Διεθνή Ένωση Δημοκρατικών Νεολαιών (IYDU), τη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) και τους Ευρωπαίους Δημοκράτες Φοιτητές (EDS) με σκοπό την καταδίκη της απόφασης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Η ανταπόκριση των προέδρων των τριών κορυφαίων διεθνών οργανώσεων νεολαιών στo κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ, Lidia Pereira (YEPP), Bruno Kazuhiro (IYDU), Carlo Giacomo Angrisano Girauta (EDS), ήταν άμεση προχωρώντας σε ανακοινώσεις καταδίκης των ενεργειών της τουρκικής κυβέρνησης και υιοθετώντας πλήρως τις ελληνικές θέσεις.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κάλεσε τις Διεθνείς Οργανώσεις Νέων να συνταχθούν στο πλευρό της Ελλάδας και να προστατεύσουν τον οικουμενικό χαρακτήρα του μνημείου της Αγίας Σοφίας στηλιτεύοντας, την «βαθιά ασεβή», όπως τη χαρακτήρισε, τουρκική απόφαση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More