Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Παπαδημούλης μηνύει τη Λατινοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση!

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της υποψήφιας με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτης Λατινοπούλου, κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet της κυρίας Λατινοπούλου, στις 13 Ιουνίου, στην προσωπική της σελίδα, στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το ύφος και η γλώσσα που χρησιμοποιεί η κυρία Λατινοπούλου τον ταυτίζει με πολιτικά πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για οικονομικά αδικήματα, ενώ η αλήθεια είναι πως  η διαφάνεια της περιουσίας του όσο και της οικογένειας του, είναι ανελλιπής από την πρώτη στιγμή της πολιτικής του πορείας μέχρι και σήμερα.

«Οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, έγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητάς μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου» καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης, ζητώντας τη δίωξη της κυρίας Λατινοπούλου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει