Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, όπου συναντάται με τους προϊσταμένους των διοικήσεων των Δικαστηρίων και των Εισαγγελιών της πόλης, αλλά και εκπροσώπων του νομικού κόσμου.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για εθιμοτυπική συνάντηση στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα απονομής της Δικαιοσύνης, όπως επίσης τοπικά θέματα της καθημερινότητας των δικαστηρίων.

Τον υπουργό Δικαιοσύνης υποδέχθηκαν στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου η προϊσταμένη του Εφετείου Θεσσαλονίκης, Καλλιρόη Χειμαριού και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης Στάθης Κουτσοχήνας.

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένη να γίνει σύσκεψη εργασίας στο Διοικητήριο με θέμα την επίλυση του κτιριακού ζητήματος των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, στη σύσκεψη θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, ενώ έχουν προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκπρόσωποι των Δικαστικών Αρχών και άλλων φορέων που έχουν σχέση με το ζήτημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει