Ενημέρωση με ένα κλικ

Παπαθανάσης: Δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο οριζόντιο lockdown

Απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερο οριζόντιο lockdown ο Νίκος Παπαθανάσης.

Μιλώντας στον Alpha, ο υφυπουργός Ανάπτυξης αναφερόμενος στις προοπτικές βιωσιμότητας των επιχειρήσεων τόνισε: «θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα υπάρξει πάτημα φρένου στη συνέχιση της οικονομίας. Δεν πρόκειται να γίνει ξανά οριζόντιο lockdown».

Παράλληλα, ο κ. Παπαθανάσης τόνισε ότι το λιανικό εμπόριο έχει φθάσει στα περσινά επίπεδα ενώ σημείωσε ότι τα μέτρα στα καταστήματα «δουλεύουν καλά». «Πολύ τουριστικές περιοχές, όπως η Πλάκα, σαφώς δεν έχουν βρει τον βηματισμό τους, ούτε αναμένεται να τον πιάσει φέτος», διευκρίνισε.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ταυτόχρονα θωράκισης των θέσεων εργασίας και υπογράμμισε ότι μετά τη Σύνοδο Κορυφής θα συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σχετικά με τη στήριξη προς την Ελλάδα.

Τέλος, ερωτηθείς για τον αναμενόμενο ανασχηματισμό, ο κ. Παπαθανάσης αρνήθηκε να τοποθετηθεί: «Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε θέλω να γνωρίζω».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More